Külső GPU-t csak USB C keresztül lehet csatolni egy laptophoz?
Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 16:10
11/21 anonim válasza:
Mindent integrálgatnak az alaplapra manapság, simán elképzelhető, hogy a wifi kártyát is.
Vagy ha nincs is integrálva olyan helyen van amit nem,lehet elérni egy panel leszedésével, szét kell szedni az egész gépet, ami valjuk be nem túl szerencsés
12/21 A kérdező kommentje:
Plane egy laptop eseteben nem konnyu a szetszereles. De megoldhato vagyis szet tudom szedni, de nem tudom h most a external GPU csatolo h jon majd ki a laptop aljan amikor az aljat vissza kell raknom raadasul csavarral van persze oda fogatva, ki kell vagni az aljan egy helyet ahol kijon? :(
2016. máj. 25. 16:40
13/21 anonim válasza:
Az eGPU-val lényegében asztalosítod a laptopod. Nem fogod tudni visszarakni a burkolatot
14/21 A kérdező kommentje:
És nem lehetne valahogy megoldani h a kábel ki tudjon jönni mert nekem ez a PCI slot a hűtő mellett van. https://www.youtube.com/watch?v=uflt7KWhI0k
Ilyen Notebookom van, a videóban van egy rész ahol látni a slotot h hol van és h hogyan lehet csatlakoztatni
2016. máj. 29. 11:55
15/21 anonim válasza:
Ha kivágod a laptop alján a helyét akkor talán működhet.
Melyik dokkolót nézted ki?
16/21 anonim válasza:
17/21 A kérdező kommentje:
Ezt: [link]
De ezt csak külső monitorral lehet használni, nem lehet vissza sugározni a laptop monitorára?
2016. máj. 29. 16:21
18/21 anonim válasza:
Universal monitor controllerel lehet használni a laptopod monitorját rendes monitorként
19/21 anonim válasza:
Én a biztonság kedvéért vennék egy risert, mert nem tűnik túl hajlékonynak az a kábel
20/21 A kérdező kommentje:
Most akkor kell az egpuhoz egy mpcie kábel azt kell kivezetni a laptopból, meg universal monitor controller amit hogy is kell majd használni h a laptop monitorján menjen a kép, meg hol lehet ilyet venni? Meg risert azt se tudom mi az hogy működik mit kell vele csinálni és miért kell?
2016. máj. 30. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!