Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső GPU-t csak USB C kereszt...

Külső GPU-t csak USB C keresztül lehet csatolni egy laptophoz?

Figyelt kérdés
2016. máj. 20. 16:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mindent integrálgatnak az alaplapra manapság, simán elképzelhető, hogy a wifi kártyát is.

Vagy ha nincs is integrálva olyan helyen van amit nem,lehet elérni egy panel leszedésével, szét kell szedni az egész gépet, ami valjuk be nem túl szerencsés

2016. máj. 25. 07:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Plane egy laptop eseteben nem konnyu a szetszereles. De megoldhato vagyis szet tudom szedni, de nem tudom h most a external GPU csatolo h jon majd ki a laptop aljan amikor az aljat vissza kell raknom raadasul csavarral van persze oda fogatva, ki kell vagni az aljan egy helyet ahol kijon? :(
2016. máj. 25. 16:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Az eGPU-val lényegében asztalosítod a laptopod. Nem fogod tudni visszarakni a burkolatot
2016. máj. 25. 17:49
 14/21 A kérdező kommentje:

És nem lehetne valahogy megoldani h a kábel ki tudjon jönni mert nekem ez a PCI slot a hűtő mellett van. https://www.youtube.com/watch?v=uflt7KWhI0k

Ilyen Notebookom van, a videóban van egy rész ahol látni a slotot h hol van és h hogyan lehet csatlakoztatni

2016. máj. 29. 11:55
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha kivágod a laptop alján a helyét akkor talán működhet.

Melyik dokkolót nézted ki?

2016. máj. 29. 12:07
 16/21 anonim ***** válasza:

[link]

Egy ilyen mpcie risernek nem is kell olyan vastag lyukat kivágni

2016. máj. 29. 12:08
 17/21 A kérdező kommentje:

Ezt: [link]

De ezt csak külső monitorral lehet használni, nem lehet vissza sugározni a laptop monitorára?

2016. máj. 29. 16:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Universal monitor controllerel lehet használni a laptopod monitorját rendes monitorként
2016. máj. 29. 16:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Én a biztonság kedvéért vennék egy risert, mert nem tűnik túl hajlékonynak az a kábel
2016. máj. 29. 16:33
 20/21 A kérdező kommentje:
Most akkor kell az egpuhoz egy mpcie kábel azt kell kivezetni a laptopból, meg universal monitor controller amit hogy is kell majd használni h a laptop monitorján menjen a kép, meg hol lehet ilyet venni? Meg risert azt se tudom mi az hogy működik mit kell vele csinálni és miért kell?
2016. máj. 30. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!