Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVidia drivert nem lehet...

NVidia drivert nem lehet telepíteni ( bővebben lent )?

Figyelt kérdés

Hali!

Tönkrement egy hete a régi tápom és 2 napja tettem be egy új tápot a gépbe ( Seasonic S12II 520 Bronze ). A videkártya egy MSI Gtx 750 Ti. Letöröltem a egyúttal az nvidia drivereket, hogy feltegyem a legfrisebbet ( régebbi volt rajta ). Sajna sehogy sem engedte felinstalálni. A microsoft forumtól kezdve a geforce forumáig minden tippet megnéztem és kipróbáltam, de mindig "failed" üzenetet adott. Probáltam azt eredeti cd-ről a drivert, azt elvileg engedte felinstalálni, de restart után nem volt sehol a driver, s csak a windows alap drivere látszott és azzal is dolgozott. Alaplapi videókártya egyáltalán nincs, tehát csak erről dolgozik a gép.

Szóval most ott vagyok, hogy már egy windows újrainstaláláson gondolkodom, de előtt még szeretném biztosan kizárni, hogy nem-e valami meghibásodás az oka a gpuban, amiért nem engedi sehogy sem feltelepíteni, még a videkoáérty eredeti cd-jéről sem a drivert.

A windows alap driverrel megy ahogy illik. Szerintetek lehet ennek hardver oka, vagy ha az alap driverrel megy, akkor szoftver probléma áll fenn?

Azért szeretném ezt kizárni, mert elég sok szoftvert kell majd újratelepítsek egy windwos telepítés után, ami nem kis idő.

2016. máj. 19. 16:26
 1/1 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva. Windows újratelepítés segített.
2016. máj. 21. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!