Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik operációs rendszer...

Melyik operációs rendszer lenne a legjobb? Játszani szeretnék

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Építek egy olcsó, játékra alkalmas gépet. A héten érkeznek meg a hardverek. De nem tudom, hogy melyik operációs lenne a legjobb választás.

Személy szerint a Win7 jön be a legjobban, egyszerű, letisztult, hasonlít az Xp-re is amit évekig használtam.

Ott a 8.1 is ami még szóba jöhet, viszonylag keveset használtam, de azt hallottam, hogy egyes játékok jobban teljesítenek (?)

Meg ugye ott a 10-es. Erről igazából szintén sok jót hallottam, viszont még nem próbáltam.

Ti melyiket használjátok? Mik a tapasztalatok? Egyes játékok valóban jobban futnak újabb rendszeren, mint pl. a win7esen?

Előre is köszi.

2016. máj. 18. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha játszani akarsz gondolom, hogy nem a régi játékokkal. Windows 10-et rakj rá! Az új játékokra tökéletes, sokkal gyorsabb mint a 7/8.
2016. máj. 18. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
10es jobban kihasználja a cpu-t, plusz dx12, azt hiszem már kijött a SP is. Jó választás, a legtöbb gyermekbetegsége már eltűnt, de azért még csinál érdekes dolgokat
2016. máj. 18. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Jelen helyzetben én még visszaállnék 8.1-re mert elég sok furcsaságot csinál a Win10 még mindig, a 8.1-et sokkal stabilabbnak érzem, a 10-et meg egy kicsit lomhábbnak kicsit erőlködősnek érzem, ezzel ellentétben az elődje nagyon szép simán tette a dolgát.

DX 12-nek akkor van értelme ha olyan VGA lesz benne ami támogatja egyrészt, másrészt pedig akkor ha ténylegesen DX 12-re írnak játékot.

Én legalábbis vagy a 8.1-et vagy a 10-et javaslom.

2016. máj. 18. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Csakis WIn 10.
2016. máj. 21. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!