Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudom elindítani a...

Hogy tudom elindítani a számítógépet tápegységgel?

Figyelt kérdés

Melyik csatlakozóakt kell az alaplaphoz csatlakoztatnom és hogyan, ha azt akarom, hogy a számítógép legalább bekapcsoljon? Merevlemezt, optikai meghajtókat nem baj, ha nem ismeri fel csak a gép induljon el. Valaki írja le rendesen!

Tápot rövidrezártam, elindult rendesen úgy a tápegység. Alaplapra meg egyszerűen nem tudom úgy rákötni, hogy működjön.

2016. máj. 18. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
nem táppal kell de nem is írom le mert ha meg b* az áram akkor én leszek a felelős érte..
2016. máj. 18. 15:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem b*sz meg az áram, de jó lenne érdemi infóval szolgálnál.
2016. máj. 18. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a tápot az alaplapra kötötted, akkor a számítógép bekapcsológomját kösd az alaplapra, ha nemtudod, akkor fogj egy fémtárgyat, mondjuk egy kanalat, és ahova a bekapcs gomb menne, azt a két tüskét csak egy pillanatra érintsd össze, aztán talán elindul.
2016. máj. 18. 16:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos továbbra sem indul el a gép.:( Alaplaphibára gyanakszom, de akkor is kellene legalább áramot kapnia.
2016. máj. 18. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha megfelelően van kötve az alaplapra az előlapi indító gomb, akkor lehet, hogy halott a lap vagy az indító elektronikája ami indítaná a tápegységet.

Milyen tápegység?

Milyen alaplap?

2016. máj. 18. 16:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Alaplap: msi k8n platinum

Tápegység: Sharkoon Silentstorm SHA370-9A

Annyi történt, hogy elindult a számítógép, de teljesen sötét a kép és nem történik semmi. Annyi, hogy áram alatt van, pörögnek a ventik, világít az alaplapon a led, de kép a monitoron sajna nincs. :(

2016. máj. 18. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Konfig?
2016. máj. 18. 18:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam. Nem kis időmbe telt, de elindul rendesen végre.
2016. máj. 18. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!