Mi lehet a baja a telefonomnak (android)?
Figyelt kérdés
Véletlenszerű hírdetések jönnek fel, menüben, videónézés közben tehát bármikor, ilyen kis hírdető ablak, amit ki lehet x-elgetni, de ez nem weblapon jön elő, hanem bármikor. Megfigyeltem mielőtt elő jön villog kettőt a háttér. Próbálkoztam cclenaer, system care, vírusírtó, anti-malware apokkal, de egyik se oldotta meg. Egy gyári visszaállítást is csináltam (de csak olyant amelyik az appokat, beállításokat törli, tehát a különböző tárolt fájlokat nem). Valakinek valami ötlet?2016. máj. 17. 00:19
2/8 A kérdező kommentje:
sony xperia Z
2016. máj. 17. 11:26
3/8 zombozo válasza:
Húú, anno nekem is volt ilyen, hard resetet csinálj, ami azt jelenti, hogy mindent letöröl és mindent visszaállít a gyári beállításokra. A törlés előtt csinálj egy adatmentést a fontos adatokról, mert MINDEN törlődni fog.
Hard reset: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
4/8 anonim válasza:
Állítsd vissza gyárira mindent, de előbb kapd ki a SIM kártyát.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak: 5.1.1 van rajta szóval a legfrissebb (erre a telefonra). Akkor valószínűleg csak a hard reset segítene rajta?
2016. máj. 19. 23:05
7/8 anonim válasza:
Nem! Amit az 5# mondott! Újratelepítés ez lényegében.
8/8 anonim válasza:
Igaz, rosszul fogalmaztam. Nem újabb szoftver kell a telefonra, hanem újrarakni azt, ami rajta van, mert a vírus "beleette" magát a rendszerbe. Erre jó a flashtool. Letöltöd a legújabb szoftvert, amit ajánlanak, aztán flash. Utána még egy gyári beállítás is a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!