Ebbe a házba milyen processzorhűtőt vegyek?
Ő a házam.A konfigom pedig:
Alaplap:Asus B85M-G
Proci.i5 4590
8 giga Kingstone Ra stb
Jelenleg egy Cooler Master Blizzard T2-es proci hűtöm van de ez kezdi megadni magát.(ezt úgy kaptam"ajándékba")Pár napja szétkaptam a gépet és portalanítottam illetve a proci kapott új hűtőzselét.Ehhez levettem a hűtőt.Nagyon óvatosan jártam el de visszarakni már alig lehetett mert a felfüggesztése repedt.(A 4 kis lábból 2)Nem akarom elhinni,hogy én csesztem el amikor kivettem...de lehet.
Mivel teljesen amatőr vagyok a hardverek ismeretében és a gépszerelésben ezért kellene segítség!
Milyen proci hűtő lenne jó ebbe a házba és konfigba ami teljesen kompatibilis és ami fontos,hogy megfizethető mert az anyagi lehetőségeim sajnos erősen korlátozottak!
Nagyon köszönöm a segítséget!
Nem tudom, hogy a 7 és fél ezer + szállítás sok lenne-e, de egy Raijintek Themis (ami nem az Evo) megtenné. A ház gyártói oldalának kiírása ellenére 159 mm magasságú hűtő is belefér, ami nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!