Melyik a legolcsóbb 144Hz-es NVidia GSync-el rendelkező FullHD-s monitor?
Sziasztok!
Tudom sok oldal van az interneten, ahol erre a kérdésre választ kaphatok ha egy kicsit utána járok, de inkább legyen biztos(találkoztam már elírással).
Nos a lényeg az lenne, hogy 144Hz-es monitort szeretnék, de mivel NVidia párti vagyok így a GSync jól jöhet. GTX 960-al szeretnék majd gamelni, szerintem annak nem rossz ha van a monitorban GSync 1080p-ben. IPS paneles megoldáson gondolkodtam már, de azok sokkal drágábbak ha 144Hz-ről van szó. Szóval a TN panel nem akadály, csak nem szeretnék százezreket ki adni egy monitorért. Kérlek dobjatok linkeket és indokoljátok meg, hogy ti miért vennétek ezt, miért lenne az a legjobb. Előre is köszönöm!
960-al nem lesz akkora FPS 1080p-ban, hogy GSync-re és 144hz-re szükség legyen.
Ezen akkor lenne érdemes gondolkozni, ha 980Ti-d lenne.
Egyébként ez az:
Acer Predator XB241Hbmipr
60 fps alatt nincs különbség a egy normál és egy G-Sync minitor között.
G-Sync akkor hasznos ha at átlg FPS-ed legalább 60 körül van, ehhez meg kevés a GTX960, és.
Az említett Acer a legolcsóbb, se az is 120k körül van.
Nem azt mondtam hogy venned kéne GTX980Ti-t hanem azt, hogy csak amelllé érdemes G-Sync monitort használni a jelenleg kapható kártyák közül.
Ezek a TN paneles "gamer" monitorok mind lehúzások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!