Egy gépet szeretnék összerakni kb 200000 Ft-ért, tudnátok benne segíteni? Játékra használnám egy részről!
Figyelt kérdés
Egy I5-4460 processzora, és 16GB Ram-ra és egy GTX 950 videó kártyára gondoltam PCX-ről, de a többi tartozék iránt tanácstalan vagyok. A gép eltudja vinni az olyan játékokat mint mondjuk az Overwatch, esetleg még GTAV, de elég ha közepes teljesítményt nyújt grafika iránt a mai játékoknál, vagyis ne ultra HD 4K minőség. Kérlek írjátok meg hogy miket kéne beleraknom majd a gépbe. Maximum 250k amit beleköltenék. Köszönöm a segítséget!2016. máj. 15. 19:54
11/11 A kérdező kommentje:
Értem hogy összelehet rakni egy jó gépet gtx970 alatt 250k-ért, de nekem op rendszer is kell hozzá, amit sajnos olcsón nem nagyon lehet szerezni! De köszönöm az eddigi kommenteket , szerintem maradok akkor egy i5-6600 és b150 alaplapnál, és majd később beruházok egy erősebb vidi karira.
2016. máj. 18. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!