Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van valakinek mini expressz...

Van valakinek mini expressz wifi kártya drivere ASUS F5R notebookhoz?

Figyelt kérdés

Volna egy ASUS F5R notebook.Abban adott egy BVM94311MCG

miniexpress wifi kártya egység amihez égen földön kerestem drivert és nem jó. XP-re keresem és a hivatalos oldal megvolt mind Broadcom, mind ASUS, mind nagyobb driver kereső oldalak.

Szóval ha valaki belefutott esetleg ebbe vagy van neki egy ilyen wifivel szerelt notebookja akkor légyszíves segítsetek.

!!!KÖSZÖNÖM!!!

2010. ápr. 9. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:

nem tudom te milyen hivatalos oldalon nézted de én itt megtaláltam

[link]

kiválasztod a típust meg a modellt, utána op rendszert és a wireless-en belül ott van

szerintem nálad az a gond hogy nem rakja fel automatikusan...

eszközkezelőben keresd meg a wireless hálózati kártyát(lehet még sárga kérdőjeles lesz)-> jobb gomb-> illesztőprogram frissítése-> itt add meg a helyet ahova a drivert leszedted, magától telepíti ami kell

2010. ápr. 9. 20:09
 2/2 A kérdező kommentje:

hát ezzel kezdtem.WL-170G az eszköz. tökéletesen feltelepít és nem működik. az eszközkezelő semmiféle hibát nem ír.

egyszerűen nem talál wifi hálózatot.

tudom némely noteszen be kell kapcsolni kézzel a wifi-t, de az összes létező módon bekapcsoltam már(billentyű kombinációval,eszközkezelővel... stb.)

És a probléma továbbra is fennáll.Nem hajlandó wifi hálózatot találni.

Na ezért kérdeztem tud-e valaki normális drivert mert ami a hivatalos oldalon van az nem működik 100%osan.

Amúgy az újratelepítés előtt hibátlanul ment.Tehát az eszköz tuti hibátlan, szoftveres akadályok vannak.

Ez egy BCM94311MCG Mini PCI Express Card és ASUS F5R notebookba van építve gyárilag.

Valaki tud segíteni?

2010. ápr. 10. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!