Mi a külömbség a 2 fogyasztás között?
mind 2 gpu 65w-ot fogyaszt.
az egyiknek 400w 18A kell
a másiknak pedig 300w 22A
nem értem ha 65w-os a 2 kártya akkor miért térnek el a technikai adatok.
Egyik AMD a másik Nvidia.
Összekeversz valamit. Az egyik a technikai adat (65W), a másik a >táp ajánlás<. Azaz az egyik cég jobban tisztában van azzal, hogy milyen gyökerek a felhasználók és szándékosan nagyobb teljesítményű tápot ajánlanak, nehogy panaszkodjanak, hogy nem indul el.
Egyébként aki kicsit is figyelt fizikaórán és képes az összeadásra, annak ezt az adatot nem kell figyelembe venni, csak a 65W-t.
Mert a gyártó nem tudja milyen tápot fogsz rákötni.
Ezért van az, hogy GTX 970 mellé is 500-as tápot ajánlanak de csak azért mert ők gondolkodnak a sok idiótával ellentétben aki az 1000W-os gamer codegent rakná a gépbe mert 1000W-os.
Egyáltalán milyen kártyákról van szó?
Ez az adat mennyiség kb egyenlő a 0-val.
Akkor mondok neked egy masik peldat:
Van ket vidampark. A hullamvasut mindketton 500 metert megy, ugyanolyan gyorsan.
Az egyik vasut 120 centi magas gyerekeket enged be, a masik 130. Miert lehet ez???
Nem értem, miért cseszegetitek a kérdezőt. Ő sem érti, logikátlannak tűnik, épp ezért kérdez. Lehetne lökésszerű fogyasztás jóval 65 watt felett, lehetne a 65 watt terheletlen állapot, a csúcsra járatott fogyasztás tartósan több száz watt, hiszen valami oka csak van annak, hogy a gyártó ezt írja le.
Ennyiből egyébként még nekem sem világos a helyzet, szükség esetén kutatnom kellene. Lehet, hogy csak megtippelik, hogy mekkora összfogyasztású gépben használnak ilyen kártyát.
A táp leadható teljesítményével egyébként vigyázni kell, mert több részből tevődik össze, és ebben nem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!