HDD-hez USB-kábelt hogyan válasszak?
Ezt a HDD-t szeretném megvenni, filmezéshez kellene.
Mit kell még hozzá vennem, hogy össze tudjam dugni a laptoppal?
Értem, tehát ehhez kapok akkor egy 3.0-s kábelt, ami majd vinni is fogja megfelelő sebességgel, igaz?
És otthon már mehetnek is rá a filmek, igaz? Amúgy ez a 3.0 ez mennyire számít gyorsnak? Nem fognak akadozni a filmek?
(720-as, 1080-as filmekre gondoltam)
Nem témába vágó, de én lebeszélnélek erről a HDD-ről. Megbízhatatlan márka. Mellesleg feleslegesen nagy is, hozzá alacsony fordulatszámmal.
Kettő Maxell külső HDD-m is van, soha nem ejtettem le őket, bajuk nem esett, de az asztali gépemet folyton lefagyasztják, ha be vannak dugva (mindegy, melyik). Valamennyi adat gyakran elérhetetlen róluk, sérültek, rossz minőségűek.
Egy hete kénytelen voltam beruházni egy új, megbízható külső HDD-re, hogy lementsem, ami még menthető róluk. Kíméld meg magad a pénzkidobástól, áldozz rá pár ezerrel többet, de normálisat vegyél.
Inkább vegyél minimum egy Western Digital vagy Seagate külső HDD-t. (Én egy WD Elements 2TB (portable) HDD-t vettem, 30 ezer körüli áron, az asztali változata 28k-tól kapható.)
Kábelt egyébként adnak hozzá, a normálisabbak. A Maxellekhez is kaptam, ehhez is kaptam.
Inkább egy minőségi márkát vegyél, az a biztos.
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!