Mi lehet a Tabletem kijelzőjével?
Figyelt kérdés
Van egy ASUS Tabletem és a kijelzője most csak halványan feketén világít. Ezt már régebben is csinálta,de volt hogy utánna néha feloldotta a képernyő.De azután volt olyan is hogy fehér csikok jelentek meg a képernyőn és volt mikor kijelző össze vissza ugrált és utánna megjavult egy darabig de most már csak úgy halványan világít feketén,de most már nem oldja fel a kijelzőt se. Mit lehet vele csinálni?2016. máj. 13. 18:22
2/4 A kérdező kommentje:
Igen van de gondoltam megkérdem visszaküldés előtt hogy egyáltalán ezt majd tudom-e garanciába javítatni.
2016. máj. 13. 19:41
3/4 Trevor. válasza:
Ha mindig előjön a hiba, akkor garancia.
4/4 anonim válasza:
Szerintem hardveres hiba, én a kijelző vezérlőjére tippelek, vagy akár maga a kijelző. Mindenképp garancia, de ha van rá lehetőséged akkor ments le róla mindent. Lehet hogy újra fogják rakni a szoftvert, de az is lehet, hogy ha nem éri meg nekik javítani akkor adnak helyette egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!