A mikrofon nem szempont, igazából mikrofonra nincs is szükségem, csak ebben az árkategóriában ezeket találtam. :/
Tehát maga a fejhallgatók minősége érdekelne, tehát melyik jobb zene hallgatásra, játszásra? Ha esetleg van jobb is ebben az árkategóriában (20-25k) akkor legyetek oly szívesek, hogy leírjátok azokat. :)
Ezerszer el lett mondva, hogy gamer fejhallgatókat nem szabad venni. Körülbelül annyira hiteles az ilyen, mint a gamer táp meg a gamer hűtőszekrény.
Sennheiser HD 461
Samson SR850
Beyerdynamic DTX 501
AKG K92
és hasonló darabok között nézelődj.
2016. máj. 13. 15:24
2/6 anonim válasza:
A HyperX Cloud jó választás ,de a Steelseries mellett szólva szellőzik a fül rész. Meg azt hiszem a Steelseries nem fonott kábeles! EGyébként meg nemtudom miért mondja mindenki azt hogy szar a gamer. Jó a gamer kifejezetten gamereknek van kitalálva. Nekem is ezt irogatták folyton.
2016. máj. 14. 13:42
3/6 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert egy Cloud egy 5 ezres füles szintjén áll, ha szigorúan a hangzást vesszük alapul. Ugyanez a fanboy érvelés hallatszik el a "beats" fülesek kapcsán, de az meg még a 100 forintos füldugónál is rosszabb.
2016. máj. 14. 13:49
4/6 anonim válasza:
Nemtudom honnan szedted ezt ,de nekem is cloud-om van és rohadt jól szól.
2016. máj. 14. 14:52
5/6 anonim válasza:
#Előzö vagyok.
Ja meg nem műanyag az egész van benne anyag.
Egyébként meg úgy válassz a 3 közül, hogy felpróbálod mindegyiket, mert hangzásban kb egyszinten vannak. Bár a 200-as steelseries kicsit régebbi ,de attól még jó az is
2016. máj. 14. 14:53
6/6 anonim válasza:
Tudod, veled ellentétben én ismerem a drivereket, ami a fülesben található. A 2% TDH-ból már le kellene esnie, hogy nem éppen a legmagasabb hangminőséget fogjuk kapni. Van összehasonlítási alapod vagy csak megállapítottad, hogy jobban szól, mint egy telefonhoz kapható füldugó? Egy ötezres füles is "rohadt jól szól", bizonyos szempontból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!