Mitől lehet ez a sok hiba a laptopomon?
esemény napló ezeket dobja ki nap mint nap:
- A(z) Service KMSELDI szolgáltatás váratlanul leállt. Ez a(z) 1. alkalommal fordult elő.
- {F9717507-6651-4EDB-BFF7-AE615179BCCF} kiszolgáló nem regisztrálta magát a DCOM-ban a megadott határidő lejárta előtt.
- Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk1\DR1.
- Hibás blokk az eszközön (\Device\CdRom0).
- : A beágyazott vezérlő (EC) nem válaszolt a megadott határidőn belül. Ez az beágyazott vezérlő hardverének vagy belső vezérlőprogramjának hibáját jelezheti, vagy a BIOS nem megfelelően éri el a beágyazott vezérlőt. Ellenőrizheti, hogy a számítógép gyártójánál elérhető-e BIOS-frissítés. Bizonyos esetekben ez a hiba a számítógép nem megfelelő működését okozhatja.
Bevittem szervízbe mert ha bent van az aksi nem indul el és BIOS hibát jelez. Ha bedugom a tápot elindul rögtön. A szervíz azt mondta h fogalmuk sincs h mi a baja mert h minden teszten átment. Ahhoz képest tele van hibával a gép. Valaki tudna esetleg segíteni h mi baja lehet? Én már arra is gondoltam h esetleg döglődik az alaplap úgyanis nem egy mai gép már 8 éves.
Köszönöm előre is a segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!