Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop elvinné a CS:GO-t...

Hantoshshd kérdése:

Ez a laptop elvinné a CS:GO-t és a LOL-t?

Figyelt kérdés
ha igen milyen beállításokon? Esetleg a battlefield 4-et elviszi?

2016. máj. 10. 15:07
 1/10 A kérdező kommentje:

maga a laptop kimaradt :D

[link]

2016. máj. 10. 15:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Esetleg mind2-őt lowon.
2016. máj. 10. 15:09
 3/10 anonim ***** válasza:
lowon, 30 fps körül, a proci gyenge, mellesleg hasonló árban egy csak procit (vga-t nem) tartalmazó gépnél a prociban komolyabb igp van, mint az a dedikált videokártya.
2016. máj. 10. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez laptop sajnos még alapjáraton is gyenge, főleg játszáshoz.
2016. máj. 10. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez a gép nem lesz jó egyik játékhoz sem sajnos. Nyugodtan válasz integrált grafikus kártyával rendelkező gépet jobban fogsz járni!
2016. máj. 10. 15:36
 6/10 A kérdező kommentje:
tudnátok linkelni egy jó laptopot ezekhez a játékokhoz?
2016. máj. 10. 16:54
 7/10 anonim válasza:

[link]

Amit linkeltél az is elviszi ezeket a játékokat, de itt egy nvidiás verzió is, nekem egy régebbi laptopom van gyengébb videókártyával amin mindkettő megy, a lol medium high 60fps+ a csgo pedig pedig közepesen. Nem értem az első válaszokat ez a 30 fps dolog.. egy lolhoz nem kell titanx meg 16 giga ram... A lényeg, hogy nincs igazuk, nekem sokkal régebbi a gépem mint ez, már nem is forgalmazzák és megy rajta a metro last light, a gta V pedig égeti és egy kicsit akad is néha, ezért nem is játszok vele, de az nyémben csak 710m-es 1 gb os videokártya van, ebben 2 gb-os 920m, ami egyenlő kb az amdel is.

2016. máj. 10. 19:28
 8/10 anonim válasza:
[link] Ebben erősebb a processzor, csak kicsit nagyobb 17 es a képernyő.
2016. máj. 10. 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Amit a 8. linkelt, az nem rossz. Egyébként nekem ez jut eszembe a laptopos "dedikált" videókártyákról: [link]

Ne hidd azt, hogy egy külön grafikus egységtől egy nagymenő lesz a géped, mert nagyon nem. Egyébként a proci nagyon gyengusz, a vinyóról meg hadd ne írjak inkább semmit (nem csak a tárhely számít!)

Keret?

2016. máj. 11. 23:09
 10/10 A kérdező kommentje:
A keret 100ezer körül van olyan 110ezerig tudok felmenni tovább nem
2016. máj. 11. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!