Ez a laptop elvinné a CS:GO-t és a LOL-t?
Amit linkeltél az is elviszi ezeket a játékokat, de itt egy nvidiás verzió is, nekem egy régebbi laptopom van gyengébb videókártyával amin mindkettő megy, a lol medium high 60fps+ a csgo pedig pedig közepesen. Nem értem az első válaszokat ez a 30 fps dolog.. egy lolhoz nem kell titanx meg 16 giga ram... A lényeg, hogy nincs igazuk, nekem sokkal régebbi a gépem mint ez, már nem is forgalmazzák és megy rajta a metro last light, a gta V pedig égeti és egy kicsit akad is néha, ezért nem is játszok vele, de az nyémben csak 710m-es 1 gb os videokártya van, ebben 2 gb-os 920m, ami egyenlő kb az amdel is.
Amit a 8. linkelt, az nem rossz. Egyébként nekem ez jut eszembe a laptopos "dedikált" videókártyákról: [link]
Ne hidd azt, hogy egy külön grafikus egységtől egy nagymenő lesz a géped, mert nagyon nem. Egyébként a proci nagyon gyengusz, a vinyóról meg hadd ne írjak inkább semmit (nem csak a tárhely számít!)
Keret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!