Mi a baja az új videókártyámnak?
Nemrég vettem egy új videókártyát,be is raktam a gépbe és feltelepítettem a CD-N kapott drivert. A következő a problémám:Némely játékban nagyon alacsony az fps és a hang recseg. Pl:ETS2 -ben low és max beállítások mellet 18 fps-em van, ugyanez van a Black ops 2 -nél is. Más játékok például az AC regue az Intro videók szaggatnak iszonyatosan és szintén recseg a hang,de a játékban rendben van, Sniper elite v2 -nél is ez a helyzet. Viszont vannak játékok amik teljesen normálisak.
Új videókártya: nvidia geforce Gt730
Régi videókártya:nvidia geforce 9300Ge
Megjegyzés: az itt felsorolt játékok mindegyike eredeti!!!
a GT hétköznapi felhasználásra, multimédiára való
GTX sorozat az ami között már vannak játékra érdemes kártyák is.
Na jó rendben van de azért mégis csak jobbnak kell lennie, van olyan játék ahol sokat javított pedig azelőtt szörnyű volt ez pl: Darksiders 2 stabilan 60 fps és nem droppol,előtte meg alig volt 20 fps. Na de a problémáim pontosan a videókártya cseréje után jelentkeztek.
Most az hogy ETS2 ben régi videókártyával legalább ment 25 fps környékén legalacsonyabb beállítással, most az újjal még rosszabb és még a hang is recseg, de csak a játékban, filmnézés közben, vagy lol bejelentkező felületén az animációnál is recseg a hang ahogy kikapcsolom az animációt máris jó lesz.
Azért mégiscsak valami nem stimmel, ezelőtt sosem volt ilyen probléma.
Ezt szedd le és ezzel töröld le a VGA drivert. "Clean and Restart" majd a hivatalos oldalról telepítsd a drivert ne a CDről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!