Melyik jobb? 2X2 GB ram vagy 1x 4GB ram?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ha 2 darab memóriát veszek, ugye dualba futnak. Jobb ha duálba futnak, avgy jóaz 1 modulos 4gb is? lesz különbség?2016. máj. 9. 20:29
1/9 Mr.Kütyü válasza:
alapból semmi különbség nincs, vagy maximum kevesebb mint 1% a 2x2gb javára.
Ha apu-d van akkor mindenképp érdemesebb lenne a 2x2gb, mert ott észrevehető a különbség.
Azonban 1x4gb-t ajánlok neked, ugyanis, akkor utána könnyebben, olcsóbban fejlesztheted tovább (feltéve ha 2dimm-es az alaplapod)
2/9 A kérdező kommentje:
Ahonnan venném, ott olcsobb a 4gb os modul, mintha venék 2 darab 2Gb sat. Az alaplapom 4 Gb ig tudja kezelni aramot. és 2 Foglalat van a gépbe
2016. máj. 9. 20:35
3/9 Mr.Kütyü válasza:
milyen processzorod van? mert ha apu akkor a 2x2gb re kéne menni, de ha nem akkor mindenképp 1x4gb az ár miatt
4/9 A kérdező kommentje:
Intel DualCore E2180 2,20 GHz
2016. máj. 9. 20:41
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2016. máj. 9. 20:42
7/9 A kérdező kommentje:
perzse a procit cserélem erre: Intel core 2 duo E8400 3GhZ
2016. máj. 9. 20:43
8/9 anonim válasza:
" Az alaplapom 4 Gb ig tudja kezelni ", szerintem 2x2 GB lenne jó.
9/9 anonim válasza:
nagyon nem számít.. 1-2 dologban jobb a dual channel de nem éri meg szerintem a plusz pénzt.. viszont én keresnék valami használt e6xxx-7xxx-8xxx procit abba a lapba ha kezeli.. pár ezer forintért már találni hardveraprón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!