A számítástechnikai szaküzletek vállalnak összeszerelést is?
Figyelt kérdés
Új gépet vennék és én akarom összeválogatni hogy mik legyenek benne.Egyedül nem tudom összerakni mert biztos elbaszom.Természetesen abban a boltban venném meg az alkatrészeket is ahol összeraknák nekem.
Gépösszerakós oldalakat ismerem de az most nekem nem megoldás.
Köszönöm a válaszokat:)
2010. ápr. 8. 20:52
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Mivel mindent csak egy helyre lehet bedugni, ahhoz nagyon hülye kéne hogy legyél, hogy elszúrd.
3/4 anonim válasza:
A legtöbb helyen ingyen összerakják, ha náluk vásárolsz. Ha pesti vagy, biztosan találsz ilyen boltot, ha vidéki vagy, akkor pláne.
4/4 anonim válasza:
Ez nem feltétlen igaz, hogy mindent csak egy helyre lehet dugni, ott van pl. a memória. Ha 2 memória van dual channelbe, akkor nem biztos hogy mindenki tudja hogy hova kell rakni. Vagy nekem is volt első gépösszerakásom során olyan hogy az alaplapon több helyre is be lehetett dugni a tápnak a kábelét (rossz helyre dugtam először nem is indult el a gép). Ezek mellett én is azt javaslom hogy nem érdemes boltban összerakatni a gépet, erre való az alaplap kiskönyve. Vagy egy ismerőssel kell nekiállni aki már csinált ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!