Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kevés az fps a játékoknál?

Lukács90 kérdése:

Miért kevés az fps a játékoknál?

Figyelt kérdés

3 játékot néztem meg ultra beállításokkal(NFS Rivals,Rainbow Six Siege,Batman Arkman Knight) és mindegyiknél 30 körüli volt az fps. Játékban kikapcsoltam a vsync-et de nem változott semmi. A videokártyánál nem találtam ilyen beállítási lehetőséget(vsync).

CPU: I7 4790k

RAM: 2x8 GB Kingston HyperX Beast 1600mhz CL9

VGA: ASUS Geforce GTX 970 Strix

Lehet a problémának köze ahhoz hogy régi a monitorom? Egy Samsung 932BF-et használok.

2016. máj. 8. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha 30 Hz-s akkor igen, mert attól nem nagyon mehet feljebb az fps. (nem értek hozzá annyira, de szerintem ez baja)
2016. máj. 8. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Driverek rendben vannak? A videokartyaba van dugva a monitor, nem az alaplapba, ugye?

A monitornak nincsen koze a szamitogephez, nem csokkenti az fps-t, csak megjelenitest vegez. (Gondolom nem a szemeddel mered az fpst, hanem a jatek kiirja.)

2016. máj. 8. 20:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Természetesen a videokártyába van dugva a monitor(75 Hz), és tudtommal a driverek is rendben vannak. Mindent az eredeti telepítő CD-ről tettem fel a gépre. Az fps-t Fraps-el mérem.
2016. máj. 9. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!