Rendszer hűtőként jó lesz ez a típusú ventilátor?
Figyelt kérdés
Xilence Red Wing Pwm 120 3db lenne beszerelve
2db elől és 1db hátul
Konfig:
i5 6600K
GTX 1070 8gb
2016. máj. 7. 20:04
1/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet ennyiből megmondani, a zajszintet is figyelembe kell venni és amíg nem tudjuk, hogy mivel hűtöd a procidat és milyen hangos a tápegység ventilátora, addig nem tudunk személyre szabott rendszerhűtőt mondani.
2/8 A kérdező kommentje:
Corsair H100i cpu hűtőm, de most a zajszint szerintem a legutolsó ami számít.
Csak legyen ami keringesse a meleg levegőt, de azért drágán se szeretnék venni.
2016. máj. 7. 20:12
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ár/érték arány szerint ennél jobb nem nagyon van?
2016. máj. 7. 20:17
5/8 anonim válasza:
Hát ha nem érdekel téged a zaj, akkor használj golyós csapágyas ventiket, de egyébként i5-6600 és GTX1070 mellé nem igazán van szükség nagy teljesítményű ventilátorokra. Ezért mondtam, hogy a végén teljesen mindegy, ha mindent egybe nézünk, akkor pedig normális ventilátornak mondható.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ment a zöld.
2016. máj. 7. 20:30
7/8 anonim válasza:
még jó hogy június 10-én jön ki az 1070 :D
Egyéb iránt jó lesz, de bármilyen 2 ezer körüli venti megfelelne.
8/8 A kérdező kommentje:
Ez tesztpéldány.
2016. máj. 8. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!