Nekem van egy intel g2020 lga 1155 foglalatu processzorom ezt szeretnem lecserelni negymagos i5-re. Van nektek ilyen foglalatu? Vagy esetleg erdemes alaplapot is valtani?
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 13:00
11/15 anonim válasza:
ott kezdjük,hogy a G2020 Ivy bridge,3th generációs.
más kérdés,hogy tényleg nem árulnak már újonnan.i5-2400/2500-at nyugodtan vennék bele használtan,kb mintha új gépet kapnál annyira észrevehető lesz.
használttól meg tényleg nem kell félni,hardveraprón megbízható embertől kell venni és boldog leszel vele sokáig.
12/15 Gábor_79 válasza:
Én most vettem 3. generációs i7 3770-et, ami az alaplapodba is való 57 ezerért használtan, postával. És még kapható. Neked is azt javasolnám. Egy ilyen i7-es csak erősebb egy 4. gen-es i5-nél.
13/15 Gábor_79 válasza:
Így nekem van eladó i5-öm is. De hát használt.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Végül használtat fogok venni, igazatok van. Harverapró megbízható?
2016. máj. 8. 12:18
15/15 Trevor. válasza:
Ha olyan eladótól veszel, akinek sok pozitív értékelése van (és csak pozitív), akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!