Nem sok ez egy SSD-nek potom 3 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Véletlenszerűen rálestem HD Sentinelben a merevlemezem állapotára, és feltűnt, hogy a pár hete még 100%-os állapotban lévő SSD-m visszaesett 2%-ot, valamint... nos, az írás-mennyiséget sokallom. (Ma reggel ugyanez még 5.04 volt.)
Az adatok szerint ért már el 57 fokos hőmérsékletet is, de átlagosan 36 fok körül működik. Nem kímélem, de nem is másolgatok rá napi több GB-ot, mégis sokallom. Ha jól tudom, kb. 70TB írásig szól a garancia.
2016. máj. 6. 21:14
1/2 anonim válasza:
Az addig oké, hogy a mai nap folyamán 100GB adat mozgott, de bizonyos programoknál ez előfordul, hogy csak úgy elizél pár dolgot. 97 napos átlagot számítva egy teljes nap működés ~5,4GB írás. Ez nekem teljesen normálisnak tűnik és körülbelül azonos időben fog véget érni az 5 év, mint a 70TB, ha ez így megy tovább.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Azért most megnyugtattál. Nekem már az is elég bőven, ha 2-3 évet kihúzna normális működés mellett.
2016. máj. 6. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!