Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem sok ez egy SSD-nek potom...

Nem sok ez egy SSD-nek potom 3 hónap alatt?

Figyelt kérdés

Véletlenszerűen rálestem HD Sentinelben a merevlemezem állapotára, és feltűnt, hogy a pár hete még 100%-os állapotban lévő SSD-m visszaesett 2%-ot, valamint... nos, az írás-mennyiséget sokallom. (Ma reggel ugyanez még 5.04 volt.)

[link]

Az adatok szerint ért már el 57 fokos hőmérsékletet is, de átlagosan 36 fok körül működik. Nem kímélem, de nem is másolgatok rá napi több GB-ot, mégis sokallom. Ha jól tudom, kb. 70TB írásig szól a garancia.

2016. máj. 6. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az addig oké, hogy a mai nap folyamán 100GB adat mozgott, de bizonyos programoknál ez előfordul, hogy csak úgy elizél pár dolgot. 97 napos átlagot számítva egy teljes nap működés ~5,4GB írás. Ez nekem teljesen normálisnak tűnik és körülbelül azonos időben fog véget érni az 5 év, mint a 70TB, ha ez így megy tovább.
2016. máj. 6. 21:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Azért most megnyugtattál. Nekem már az is elég bőven, ha 2-3 évet kihúzna normális működés mellett.
2016. máj. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!