Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy tápnál csak a watt számít?

Egy tápnál csak a watt számít?

Figyelt kérdés
az lenne a kérdés hogy ha akarok venni vagy eladni egy tápegységet akkor ott számnítanak más adatok vagy a márka?

2016. máj. 6. 16:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ahhoz elég 300W is, csak arra kell figyelni, hogy minimmum az általam említett szériák közül válasszon.
2016. máj. 6. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Az a kártya 100 wattot fogyaszt terhelésen...
2016. máj. 6. 18:13
 13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok segítséget
2016. máj. 6. 18:24
 14/20 A kérdező kommentje:
lehet hogy feleslegesen megvettem volna egy tápot ami nem is jó nekem
2016. máj. 6. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Persze, hogy a márka a lényeg.

Igazából 3 csoportba lehet a gyártókat sorolni. Vannak azok, ahol nem ügyelnek a minőségre minden terméknél, és nem nagyon tudsz vele mellényúlni (pl. Seasonic). Aztán azok, ahol a szériák közt nagyok az eltérések megbízhatóság terén. Végül pedig az abszolút kerülendő márkák, akik csak sz@rt tudnak gyártani (HKC, Akyga...)

A watt annyiban számít, hogy ki kell számolnod vásárlás előtt a konfigod fogyasztását, hozzátenni egy kis ráadást, mondjuk 50 wattot, és olyan tápot venni, ami le tudja adni a szükséges teljesítményt. Valamint tuningos gépbe természetesen nagyobb, komolyabb táp kell, mint a simába.

2016. máj. 6. 18:45
 16/20 Trevor. ***** válasza:
Talán a watt számít a legkevésbé. A legfontosabb a minőségi belső.
2016. máj. 6. 18:57
 17/20 A kérdező kommentje:
még annyi gyorsan hogy az ismerősöm még régen küldte nekem ezt a tápot és hogy megfelelne-e? [link]
2016. máj. 6. 21:57
 18/20 anonim ***** válasza:
LC felejtős, már ha kedves neked a konfigod élete.
2016. máj. 6. 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem beszélve arról, hogy előttem már leírták, neked nincs szükséged 500 wattos tápra.
2016. máj. 6. 22:08
 20/20 Trevor. ***** válasza:
Azt az LC powert add el valaki laikusnak jófogáson és rakj hozzá egy FSP350-60APN táphoz, ezalatt én nem vennék újonnan.
2016. máj. 7. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!