Mi a baj? A gépem hol jó, hol nem jó. Most éppen jó, de nem tudom mitől javult meg, mint ahogy azt sem tudom mitől döglik be néha. A egér olyankor alig látszik, és csak vánszorog, képek meg olyanok mintha túlságosan is nagy fényt kapnának.
1: pontos gép adatok? processzor, videokártya, tápegység pontos neve(pl dual core E8400, r7 250x, corsair cx430, stb), ram mérete (hány gb), operációs rendszer pontos neve (pl win 7 ultimate 32 bit stb), monitorok pontos neve.
Áramot hogy kap? Elosztóról vagy csak maga a gép megy be egy aljzatba? Ha elosztó, akkor mi más van még rá dugva?
Nem minden kérdésre tudok választ adni. Ez nem egy favorit gép, csak egy átmeneti használatra összeállított 2 GB-os. Ugyanis az előző tönkrement és nem tudtam jobbat beszerezni helyette.
Elosztóból megy, ruteren keresztül, abban van a telefon is.
Nem várok tőle sokat, csak tudni szeretném, hogy mi van amikor gyatrán működik, aztán magától megjavul.
Köszönöm a hozzászólást!
elsőre az akadás (egér mozgatás stb) gyenge processzorra utal, esetleg maga a processzor hűtő rossz/gyenge, így hamar felmelegszik a proci. Ha a processzor nagyon felmelegszik védelem gyanánt lecsapja a teljesítményt, ami okozhat ilyet.
Első körben szerezni kell sűrített levegős flakont vagy légsűrítőt (kompresszort), azzal átfújni az egész gépet, kívül belül, minden port kipucolva, utána jöhet a ventilátor teszt procin, msi afterburner írja a melegedést, azután ha még mindig rossz küldhetsz neki egy malwary bytes programot hogy vírust vadásszon.
2gb ram mellett kérdés maga az op rendszer is, mert pl 64 bites rendszernél alapjáraton akadhat, kevés neki a ram, akkor 32 biteset kéne felrakni.
A sűrített levegős flakon megvételét már beterveztem, gondolom az Árkád-ban is lehet kapni.
Néha tényleg nagyon nyüszög a gép, de amikor működik -mint most is - akkor minden jó neki, és jól teljesít.
De elfogadom az általad leírtakat a hirtelen változás okának.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!