IcYHD2002 kérdése:
Megéri e megvennem ezt a videókártyát?
2016. máj. 5. 22:47
11/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy a kérdező leszarja a videokártyát, csak az számít neki, hogy mennyi vram van rajta.
12/15 anonim válasza:
Mi a f@3zért akarsz te 4GB -set ezekből a szarokból? Ezeknek 1GB nem való... ha értenél hozzá kedves kérdező, nem ilyen fos irodai kártyákat küldöznél. NEM A VRAM MENNYISÉGE SZÁMÍT. Lehet abból 1TB -nyi is, akkor sem lesz elegendő semmire sem a kártya ereje.
13/15 anonim válasza:
A VRAM a legutolsó dolgok közt kullog egy videokártyánál, persze értem én, a vram csak egy szám, sokkal könnyebb fejben tartani, de a gtx 750 TI-k sem használnak ki 2gb-ot sem.
Ez kb olyan, mintha veszel 3 pár cipőt, de egyszerre csak 1 pár lehet a lábadon, a többi addig ott hever.
Én a helyedben ennyi pénzből egy használt hd 7850-et vennék, ami 20k körül van, a maradék pénzből meg vennék még 4gb ram-ot és máris sokkal előbbre vagy.
PL ez:
1GB VRAM bőven elég ide, ezt ki is használja a kártya és sokkal jobb lesz.
14/15 anonim válasza:
amit bm írt azzal már kb medium beállításon stabil lenne a játék
15/15 anonim válasza:
Ennyi pénzből lassan konzolt is vehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!