Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX 950M a nagyobb felbontást...

Broaktor2 kérdése:

GTX 950M a nagyobb felbontást bírja?

Figyelt kérdés

Szia!

Kinéztem magamnak egy Gamer laptopot amiben egy GTX 950M van. Leginkább asztali gépként szeretném használni, de úgy hogy egy 21" monitorra lenne rákötve. Ha maximum vagy csak szinte max grafikán játszanék, egy ilyen kis VGA nem fog akadozni ekkora felbontásnál vagy valami más zavaró dolog nincs ebben?

Csak mert van egy laptopom amiben egy 2Gb 720M van és alacsony grafikán jót játszottam Pl.: GTA V-el. De ha rá kötöttem a monitorra ott már akadozott a 1920*1080-as felbontásban :S

Remélem egy komolyabb VGA már csak nem csinál ilyet. Ha igen akkor magasról teszek az egészre. Csak jó lenne egy olyan compact gép ami normálisan bírná az ilyen felbontást. (PC párti vagyok!)

2016. máj. 5. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
GTX950M elsősorban alacsony felbontásra lett kitalálva (1366x768), de azon minden folyékonyan, ultrán megy. Ha ezt vesszük alapul, akkor végülis a FullHD-t is bírnia kell, de inkább lesz low szinten 30fps, ami nem feltétlenül ideális.
2016. máj. 5. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a laptopot asztali számítógépnek használnád, akkor jobban megérni egy PC.
2016. máj. 5. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Ezzel tisztában vagyok h egy asztaligép jobb lenne. De nem akarok egy böhömgépet. No meg helyszűkében vagyok :D

Most nézegettem ennek a 950M VGA-nak specigikációját a saját eeboldalán, és a felbontása 1920*1080

Meg amit kinéztem laptopot, az egy ASUS GL552JX-CN369D és a felbontása ugyan az 17" ellenére. Ebből én azt gondolom h egy kűlső kijelzőről már csak nem lenne annyira probléma az fps-el.

Ezért kérdezlek titeket h ti vagy valaki más mit tud, vagy mit tapasztalt meg.

2016. máj. 6. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
A kijelző mérete nem számít, a felbontás ugyanúgy magas.
2016. máj. 6. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!