Milyen gépet ajánlatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok tanácstalan vagyok milyen gépet vegyek 180k-ért . Ti milyet ajánlanátok ?2016. máj. 5. 14:19
1/8 anonim válasza:
Attól függ mire akarod használni.
2/8 BM-Striker válasza:
Milyen célra kéne?
A jövőben mennyit költenél még bővítésre?
Hány évre veszed?
Monitor is kell?
Hordozhatóság fontos lenne?
3/8 anonim válasza:
a legújabb 24 magos proci legyen benne amit az intel és amd közösen hozott létre az inmd .
4/8 A kérdező kommentje:
Leginkább játékra kellene . Több évig és nem nagyon akarom a cpu-t és a Vga-t bővíteni. ÉS lehetőleg intel legyen .
2016. máj. 5. 14:30
5/8 Dongaben válasza:
Ennyi infóból...Asztali gépet egy jól szellőző házzal, minőségi táppal, és egy jó alaplappal. (Alaplap választásnál azért a processzor foglalat típusa is legyen szem előtt!) A többi cserélhető, fejleszthető. De, ahogy kérdezték: Mire használnám...?
6/8 A kérdező kommentje:
Ezeket én is tudom az alkatrészekre vagyok kíváncsi hogy mit ajánlanátok ?
2016. máj. 5. 14:43
7/8 anonim válasza:
Magyarul, leszarok minden más szempontot, nem érdekel a bővíthetőség se a chipset, se a háttértár mérete, se az, hogy SSD, hangkártya, hálózatikártya vagy a ház mérete illetve a hűtés zajszintje se számít. Nem értem miért akarsz személyre szabott PC-t ha semmilyen igényed nincs.
SablonPC:
MSI H81M-P33
Intel Core i5-4590
Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury
XFX R9 380 4GB DDR5 Double Dissipation
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Be quiet! 400W BQT L8 Pure Power
Zalman T2 Plus
8/8 anonim válasza:
# 7/7 kb az én igényeim de én még annyira igénytelen vagyok kínai házat is tennék magamnak xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!