Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép hogy vinné a CS:GO-t?

Ez a gép hogy vinné a CS:GO-t?

Figyelt kérdés

"Core2 quad 9400 cpu Gigabyte alaplap Nvidia9800GTX 512Mb

4Gb Hynix Ram

500Gb hdd"

2016. máj. 4. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
vga felejtős de a proci lowon szépen elfuttatja, talán még mediumon is fix 60 fps-sel
2016. máj. 4. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:

hát 60 fps lehet biztos lessz. v szinkronnal.

talán egy kicsivel több ha kikapcsolod

igazábol a játék beálitások nem nagyon változtatják az fpst.

csak a felbontás.

csunyának csunya lessz de több fps el.

rossz lehet töle a kép arány.

a laptopomon i5 1.8ghz 8gb ram gefore 720m vga 2gb rammal amit ugye a 8gb bol vesz el kb 70-130 ig vitte.

többet vártam de a cs got rosszul irták meg (valve betegség).

most 1 asztaliban a leg jobb i5 tel 3.5ghzes és huzhato 4.1 ig. msi z170 g series gammer alaplap 8gb ddr4 2400hz asus gtx 960 turbo 4 gb és ssd.

ezzel 270-és 380 fps körül mozog kb.

jobb processzorral jobban meg tudná tartani a magasabb fpst. ez persze maxon v szinkronnal eggyüt ful hdba TV-n

ajállani tudom ezt a video kártyát,ugyanis hiába kapcsolom be a v szinkron nem 60 fps en fut vagy elvileg annyin amennyi herczes a tvm vagy monitorom (persze ez nem igy van)

hanem ugyan annyin fut mint ha nem lenne be kapcsolva ami meplepö.

pl: elvileg jobb vga ennél a kártyánál ugyan abban az ár kategoriában az amd r9 380x és nálla csak 60 fpst produkál.

ez a vga a cs re lett kitaálva.

más játékokban amit eddig kiprobáltam nem tudta ugyan ezt produkálni.

az 500gb hdd nem javit semmin és nem is ront hiszen az csak a tárhejed.vga val kapcsolatban szerintem jácható lessz független a kevés ramtol.

de csak azért gondolom igy mert diretx 10 nél nem tud többet.

volt egyszer egy nagyon gagyi vga-m 7100 as ati még az ati korszakbol kökemény 64 mb rammal.

cs source több fps el futott mint a barátaimnak pedig nekik joval jobb gépük volt.

mindenki abban a hitben volt hogy feleslegesen rakom fel.

mikor kiderült hogy 80 fps el megy tökön szurták magukat.

ez azért volt mert az övéké direktx 9 be futtatta az enyim meg csak a 7 et tudta.ezért futott jobban.

remélem tudtam segiteni a rálátásban.

2016. máj. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!