Nekem már évek óta csak a Malwarebytes Anti-Malware free van feltelepítve, azt kb. hetente lefuttatom és kész. Nem szoktam vírust bekapni. Ésszel kell netezni, nem minden szart letölteni és jelentősen csökkenteni lehet az esélyt, hogy egy vírus megtámadja a géped. Kivédeni teljesen néha aktív védelemmel sem lehet.
2016. máj. 4. 10:17
2/9 Camorri válasza:
hello!
Én vírusírtó nélkül élek, és ritkán kb 2 havonta egyszer leszedem egy freet és végig futtatom rajta.
Eddig még soha nem volt bajom.
Persze ehhez az is kell, hogy ne nagyon szedj le olyan tartalmakat amelyek vírusosak lehetnek.
Én semmiképpen sem ajánlanám a fizetőset, otthoni használatra.
Remélem tudtam segíteni...
2016. máj. 4. 10:19
3/9 anonim válasza:
A bankolasomat a neten intezem, (illetve letoltok mindenfelet) ugyhogy en nem sajnalok ra nemi penzt evente.
Ha fontos dolgokat nem tarolsz a gepeden, nem toltesz le ezt-azt, akkor szerintem is tokeletes az Avast.
2016. máj. 4. 10:37
4/9 anonim válasza:
nekem is az avast free verziója van. szerintem tökéletes, nekem eszembe nem jutna megvenni.
és tényleg ésszel kell netezni. meg ha le akarsz tölteni valamit,akkor megbízható oldalakról . én pl csak ncore-ról töltök le. az ilyen ingyenletoltes.hu és társai annyira nem bizalom gerjesztők.
meg nyilván ismeretlen pendriveot ne használj stb..
2016. máj. 4. 10:51
5/9 A kérdező kommentje:
Minden programot hivatalos oldalról szedek és és ncore meg bithorlo amit használok. Malwarebytes Anti-Malware is fent van.Most kellett újratelepíteni a gépet mert melegedett a proci meg a vga és eggyik program sem talált semmit ezért gondoltam. Bár ilyen még nem fordult elő akkor lehet hogy hanyagolom.
2016. máj. 4. 10:59
6/9 Lord Hidan válasza:
Elég sokat torrentezek paratebayről ncore azért szintekkel annál mégse kapok be virust. csak egy sima free-s avastom van . Néha azt is hagyom hetekig lejárva hagyni
2016. máj. 4. 13:49
7/9 anonim válasza:
az hogy melegedik a proci, nem feltétlen szoftverhiba okozza. lehet hogy öreg már a hővezető paszta, koszos a hűtőborda, vagy haldoklik a ventilátor.
2016. máj. 4. 17:05
8/9 A kérdező kommentje:
De az volt mert az újratelepítés megoldotta. Előtte lecseréltem a pasztát kitakarítottam stb de ugyanúgy melegedett.
2016. máj. 4. 17:43
9/9 anonim válasza:
Az ingyenes verziók jellemzően nem tartalmaznak minden védelmi funkciót:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!