Gigabyte vagy MSI, esetleg gainward? (videókártya, nvidia)
Lecserélném a sima x nélküli r9 270-es kártyámat egy gtx 960-ra, de nem tudom melyik lenne jobb választás.
Gigabyte vagy MSI, Asus vagy Gainward?
Nekem ilyenem van. Witcher 3-at Highon viszi(igaz fullhd helyett csak 1440*900, de a terhelése 60-70% között mozog szóval szerintem a fullhd is belefér)
Ami nagyon tetszik, hogy végtelenül halk. Alapjáraton be sem kapcsol a venti, 60 fokig 20%-on pörög, 60 fok felé meg még nem nagyon ment.
Teljesen jó kártya, meg vagyok vele elégedve.
A tápcsatlakozója viszont zsákbamacska. Nekem 2*6-os van akinek 6+8, és még azt sem lehet mondani, hogy az újakon van a 2*6. A a tápodon 2*6+2 van akkor neked mindegy. Egyébként jár hozzá egy 2Molex-6pin átalakító
Azt senki nem említi meg, hogy R9 270-et cserélni GTX 960-ra pénzpocsékolás? Jobb a 960, de logikusan neked minimum 970-re érné meg cserélni.
Mennyit fizetnél érte? A 750 Ti-t még érdemes pl. egy 960-asra cserélni, de a 270-et már véleményem szerint nem.
Köszönöm a válaszokat. Akkor úgy néz ki várok még kicsit. Eredetileg 65 ezer körül lett volna keret. De ahogy néztem a teszteket most már én is azon a véleményen vagyok, hogy a GTX 960 nem hozna akkora előrelépést, hogy megérje. A 970-es meg még húzós áron van nekem.
Viszont jó alternatívaként még megfizethető lenne egy r9 380x. Persze egy-két fizu után.
Amúgy 2x6+2-es csati van a tápon, és egy i5 4460-as procihoz lenne a cucc.
Köszi srácok mentek a hulk kezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!