Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte vagy MSI, esetleg...

Gigabyte vagy MSI, esetleg gainward? (videókártya, nvidia)

Figyelt kérdés

Lecserélném a sima x nélküli r9 270-es kártyámat egy gtx 960-ra, de nem tudom melyik lenne jobb választás.

Gigabyte vagy MSI, Asus vagy Gainward?

2016. máj. 3. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:
EVGA, Palit, XFX, Zotac, Gigabyte, MSI, Asus, Gainward. Mindegyik jó, és ha GTX960, akkor a chipset is és maga a kártya is nyilvánvalóan ugyanaz, így nem lesz alapjáraton különbség. Ami eltér, az az utility, szabályzókondik, hűtés és a gyárilag állított órajel. Ezeket nem lehet papíron megmondani, teszteket kell nézni az általad kiválasztott kártyákról és akkor megtudod, hogy melyik a legjobb.
2016. máj. 3. 00:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Tájékozódom, nézem a teszteket. A kérdést inkább csak azért tettem fel, hátha valakinek ezek közül a gyártóktól van tapasztalata gtx ügyileg.
2016. máj. 3. 00:49
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyenem van. Witcher 3-at Highon viszi(igaz fullhd helyett csak 1440*900, de a terhelése 60-70% között mozog szóval szerintem a fullhd is belefér)

Ami nagyon tetszik, hogy végtelenül halk. Alapjáraton be sem kapcsol a venti, 60 fokig 20%-on pörög, 60 fok felé meg még nem nagyon ment.

Teljesen jó kártya, meg vagyok vele elégedve.

A tápcsatlakozója viszont zsákbamacska. Nekem 2*6-os van akinek 6+8, és még azt sem lehet mondani, hogy az újakon van a 2*6. A a tápodon 2*6+2 van akkor neked mindegy. Egyébként jár hozzá egy 2Molex-6pin átalakító

2016. máj. 3. 06:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt senki nem említi meg, hogy R9 270-et cserélni GTX 960-ra pénzpocsékolás? Jobb a 960, de logikusan neked minimum 970-re érné meg cserélni.

Mennyit fizetnél érte? A 750 Ti-t még érdemes pl. egy 960-asra cserélni, de a 270-et már véleményem szerint nem.

2016. máj. 3. 07:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Akkor úgy néz ki várok még kicsit. Eredetileg 65 ezer körül lett volna keret. De ahogy néztem a teszteket most már én is azon a véleményen vagyok, hogy a GTX 960 nem hozna akkora előrelépést, hogy megérje. A 970-es meg még húzós áron van nekem.

Viszont jó alternatívaként még megfizethető lenne egy r9 380x. Persze egy-két fizu után.

Amúgy 2x6+2-es csati van a tápon, és egy i5 4460-as procihoz lenne a cucc.

Köszi srácok mentek a hulk kezek!

2016. máj. 3. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:
A 970-et már nem,is gyártják. Én várnék a 10xx-re majd eladnám a 270-et
2016. máj. 3. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!