Ati 5450 1gb videokártya teljesítményben hol helyezkedik el a régi kártyámhoz képest ami egy geforce 8600gt?
Figyelt kérdés
a 8600 gt úgy néz ki megadta magát.ezt ajánlották helyette.én nem sokat értek hozzá,sőt szinte semmit.tudja legalább ugyanazt?játékhoz kell de nem a mai játékokhoz.az olcsó kategóriából.lag ne legyen alacsony beállításon is de fussanak a játékok,a 2012ig gyárottak.
mit tud hozzá képest?nincsenek nagy igényeim.a régi kártya közepesen vitte az ironfront liberation 1944et.alacsony beállításon játszottam vele tes V skyrim-et is.world of tanks is futott alap grafikán gyenge beállításokon olyan 30-40fps-el.valami ilyesmit várnék az újtól is.
2016. máj. 2. 17:48
1/4 anonim válasza:
Jóval gyengébb mint a régebbi kártyád, viszont jóval kevesebbet is fogyaszt (gondolom ez nem vígasztal).
2/4 BM-Striker válasza:
Lassabb, mint a 8600gt.
Ha valami olcsót akarsz, akkor használt HD6670-et nézz 5-6k körül. Ez már sokkal jobb a 8600gt-nél, és az újabb játékok is elindulnak rajta.
3/4 A kérdező kommentje:
hát gyengébbet semmiképpen se szeretnék,a 8600gt se egy izmos mai darab.használtból meg honnan szerezzek megbízhatót? garanciát nem adnak rá.tönkre megy hamar vagy nem is működik akkor beszívtam.
2016. máj. 2. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!