Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem tudom frissíteni videokárt...

Nem tudom frissíteni videokártya illesztőprogramot. Mit tehetek? (ne gondold hogy olyan egyszerű)

Figyelt kérdés

Az op.rendszerem windows 10. Egy hd 4850 vga-ról van szó amihez az amd oldalán bár nincs letölthető driver ehhez a rendszerhez, de eszközkezelőből a windows képes letölteni hozzá, így mennek játékok is. Tudom mert 2 rendszertelepítéssel ezelőtt is így csináltam és ment a dolog, még itt írta valaki hogy tegyem ezt mert csak így van hozzá driver. Viszont most az történt hogy amikor újrahúztam akkor elkezdtem letöltetni eszközkezelőben, de csak ilyen lassított mobilnetre volt kötve a gép és nem vártam meg míg végez hanem előtte kilőttem az egészet a francba mert éjjel volt.

Most meg próbáltam előlről kezdeni, de azt nyomja a képembe hogy "Az illesztőprogram naprakész" pedig nem is az és még a felbontást sem lehet beállítani, meg ugye logikus hogy mivbel kilőttem nem is tudta letölteni csak max 5Mb-ot..adaptertípus is ismeretlen, de szerinte naprakész. Hogyan lehetne vele elfelejtetni a dolgot és megcsinálni? (Már meg tudnám várni míg végez)

2016. máj. 2. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem egyszerű, a windows 10 egy vacak. Érdekes, win7/win8-al nincs driver probléma. Állj vissza egy normális vindózra, ezt a vackot meg nézd meg pár év múlva, akkor talán már használható lesz. Ne legyél ingyen a microsoft tesztelője....
2016. máj. 2. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Rendszer visszaállítás ?
2016. máj. 2. 16:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Összességében jobban tetszik, egy jó ssd-vel pl méggyorsabb.. És ez is működött rajta, használtam ezt a vga-t ezzel a rendszerrel csak akkor nem szakítottam meg az eszközkezelős telepítést..most meg hiába távolítom el stb utána frissíteném és már nem kezdi el szépen letölteni mint először(amikor megszakítottam) hanem...ja fent már leírtam.
2016. máj. 2. 16:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Tényleg, azt kipróbálom
2016. máj. 2. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Pfúú hát ebben konkrtétan olyasmit amivel vissza tudom állítani adott dátumra (mondjuk tegnap előttre) nem találok, ellenben visszaállítási pontot létrehozhatok most...csak nekem marhára nem ezt kell elmentenem..am én sem értem windows 7-ben simán visszaállítottam adott dátumra és kész nem kellett előtte pontokat létrehozni.

Ha ebben is lehet ami nekem kell akkor hol van benne?

2016. máj. 2. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!