helló, el akarom adni a régi gépemet mert új gépet vettem :) és jol jönne az a némi plusz mani amit kapnék érte
alaplap: asus p4i65g
vga: ati radeon 9600 256 mb
samsung 160 gb winch.
1gb ddr ram 400mhz
LG dvd író
6db usb csati
+ kártyaolvasó (sd,mmc,ms,)
vagy egyáltalán érdemes e eladnom mert gondolom nem sokat ér, ha nagyon keveset kapnék érte lehet el sem érdemes adnom mert tesztelésre,cuccok tárolására a winch. miatt nem rossz kis gép :)
ASUS P4i65G alaplap nincs. ASRock lesz az, és nem keverendő. Távolról sem ugyanaz a kategória...
Ha Celeron procid van, akkor alulról veri a 15-öt, ha valami jobbfajta P4, akkor felülről.
2010. ápr. 8. 07:26
4/12 anonim válasza:
utolsónak: Ne legyél már hülye, miért ne lenne olyan alaplap? Nézz már utána!
2010. ápr. 8. 14:48
5/12 anonim válasza:
Az tényleg Asrock lesz, legfeljebb az Asus dobozolta még akkoriban (előbbi az utóbbi leányvállalata).
2010. ápr. 8. 15:41
6/12 anonim válasza:
"utolsónak: Ne legyél már hülye, miért ne lenne olyan alaplap? Nézz már utána!"
Utánanéztem. És tényleg nincs ilyen ASUS alaplap. Van az ASUS-nak i865g-re épülő alaplapja, de azt P4P800-nak hívják. Tehát a kérdező alaplapja ASRock.
2010. ápr. 8. 19:48
7/12 A kérdező kommentje:
igen sajna elirtam mert asrock a gyártó és nem asus nem tom vmiért kevertem :) a proci pedig intel celeron 3000 es :) nah és igy ér kb 15 öt? :)
2010. ápr. 8. 19:55
8/12 anonim válasza:
Hááát, én nem adnék érte annyit :)Párezer Frointon el lehetne vitatkozni :)
2010. ápr. 8. 23:44
9/12 anonim válasza:
ti miröl beszéltek ne hagyd magad behuzni a csöbe én nagyábol ijen gépem 25e ért atam el (pc)boltba
2010. ápr. 10. 19:32
10/12 anonim válasza:
Jobban megéri ha megvan, mert pl beszarik az új gép egy hónapig is tarthat mire kicserélnek valamit és így át tudod rakni vagy tudod használni addig is netezésre, régebbi játékokra. Én is most a régebbi gépemről írok, 6 éves de full jó, tv-re kötve játszok vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!