Írható DVD-t honnan?
Figyelt kérdés
Lehet hülye vagyok, és a DVD nem számít hardver-nek, de hát nem is szoftver, remélem jó helyen van itt a kérdésem.
Tehát a lényeg:
Vennék egy 25 db-os Verbatim DVD-R dvd-t, és nekem mindig egyik ismerősöm szerezte, és nem tudom honnan lehet olcsón beszerezni.
És ugye nem ilyen Auchan meg hasonló dolog érdekelne, ahol a jogdíj miatt kb. kétszer annyiba kerül, mint bárhol máshol.
Olyan kéne, ami egy bolt, és el lehet oda menni, mert én csak webshop-os dologgal találkoztam.
Bp., IV. XIII. XV. kerület környékén érdekelne.
Van itt egy piac közelbe, nem tudom, onnan merjek venni, vagy inkább ne?
2010. ápr. 7. 23:21
1/7 bp1985 válasza:
Palota-Újpest határába van a kínaiaknál, vettem már tőlük. Tudod, az a Novák piac.
2/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, Novák piac, én is ott veszem.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor a piacon veszem, az legalább közel van.
És a ferdeszeműektől vegyem, ott kint a bódéknál, vagy akkor már inkább valami bolt-féleségben a piacon belül?
2010. ápr. 8. 14:40
5/7 anonim válasza:
Én a vasút felőli bejáratnál levő első kínaitól szoktam venni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor majd elnézek oda valamikor.
2010. ápr. 8. 19:50
7/7 anonim válasza:
éN 32fT-ért veszem a minuszost. A plusszost 36fT-ÉRT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!