Melyik a jobb konfig?
Csak kíváncsiságból nézelődök, Egyik a pcgamer.com, másik pedig a techbuyersguru.com buildje.
pcgamer.com versenyzője:
Intel Core i7-6700K
Asus Maximum VIII Hero
G.Skill Ripjaws V Series DDR4 2666 (16GB)
MSI GTX 980 Ti Gaming 6G
EVGA Supernova 850 watt G2 80 Plus Gold
Samsung 950 Pro M.2 SSD (256 GB)
Samsung 850 EVO (500GB) (Ha ez még mindig kevés, egy WD Black-et ajánlanak mellé)
Corsair H90
LG Blu-ray reader
Fractal Design Define R5
techbuyersguru.com pártfogásában ringbe száll:
Intel Core i7-6700K
Gigabyte GA-Z170X-Gaming 6
EVGA GeForce GTX 980 Ti 6GB FTW
Corsair 2x8GB Vengeance LPX DDR4-3200 Black
Samsung 850 Evo 1TB
Thermaltake Suppressor F-51
EVGA Supernova P2 750W
Noctua NH-U14S
Samsung SH-224FB 24x DVD Burner
Kinek melyik tetszik? Nekem személy szerint az első. Ha nektek kéne összeraknotok esetleg ennyiből, hogy csinálnátok? (Ahogy az látszik, külföldi oldalakról van szó, 2000 dolláros kategória, Ez kb 530k magyar forint)
Erre így nem lehet válaszolni, mert különböző felhasználáshoz különböző gép való. Például minek Blu-ray meg DVD író? Vagy platina hatásfokú tápegység? És a sok ledes villogó alkatrész? Meg melyik a jobb, a nagyobb vagy a gyorsabb tárhely?
Például én így oldottam meg, ami szigorúan jobb játékra (2db GTX980Ti miatt nyilván), de kevésbé lehet bővíteni ez és a kis ház miatt, meg az alaplapról kihagytam az OC extrákat, ami nem létfontosságú és amíg "csak" x61 kraken szintű hűtésben kell gondolkozni. De megint az, hogy kinek és milyen célra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!