Egy lan boxot szeretnék összerakni nem horror áron. Egy i3 procit szeretnék használni, de nem tudom melyik lenne a legalkalmasabb gamingre és nem tudom melyik az a legkisebb ház amiben ezt kivitelezni lehetne?
Úgy gondolom hogy egy gtx 760/750/950 elég lenne de erre is kérnék tanácsokat.
A válaszokat előre is köszönöm!
750 Ti ből van low profilos azaz jóval kisebb házakba is berakhatod.
Például a GTX750 Ti szintjén elgondolkodhatsz egy ilyenben:
Amit ennyiért kapsz, az elvileg egy i3, GTX750 Ti és kompakt méret. Egy memóriabővítés azért ráfér.
Ennél már csak nagyobbat vagy gyengébbet tudsz építeni. Az igazán kompakt házakkal, mint az Antec IS-300 és IS-310, rendszerint az a gond, hogy nincs vagy csak egy slotos low-profile videokártya megy bele, márpedig még a low-profile GTX750 Ti kártyák is két slotosak. Vagyis le kell mondanod a diszkrét grafikus kártyáról.
https://www.youtube.com/watch?v=4TljGyaJdkk
Vagy áldozol a méreten és választasz olyan házat, amibe belemegy legalább egy két slotos teljes magasságú kártya és SFX vagy TFX táp, viszont azok nagyobbak lesznek és nehezebben hordozhatók. Cserébe bele fog menni akár egy GTX970 is. Ilyen például a CoolerMaster Elite 120.
https://www.youtube.com/watch?v=aFKqBZo0vzU
Vagy egyszerűen csak veszel egy notebookot. Annál hordozhatóbb semmi nem lesz, viszont megint csak le kell mondanod teljesítményről.
Köszönöm a válaszokat, már más szemmel nézegettem ház után és a Coolermaster Elite 110 tetszett meg, mivel ebbe már simán belefér egy GTX 750 Ti, és minden más is.
És végül egy Intel i3-4160 mellett tettem le a voksomat.
Még írok ide a poszt alá ha meg lesz a többi alkatrész is!
A build elkészült, elfelejtettem ide írni azóta de készen van. A végleges build (csak fontos alkatrészek):
-CPU i3 6100
-VGA gtx 750 ti low profile
-RAM 8gb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!