Megéri ennyiért megvenni ezt a konfigot?
Gigabyte 970A-DS3P alaplap
AMD FX-6300 processzor
Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Red HX316C10FRK2/8 memória
Sapphire R7 240 4GB DDR3 Boost 11216-02-20G videokártya
Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX merevlemez
LC Power 600W LC600H-12 tápegység
XDL Happy-33B számítógép ház
Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM DVD író
Ára : 115 414 Ft
Őszintén szólva nekem a #4es konfigja nem tetszik
Minek drága 6. genre építeni ha alig van rá pénz? gyenge kétmagos processzor, csak 4gb ram, rossz tápválasztás, a 2x ennyibe kerülő deepcool házam is egy silány szarnak tartom
Fejleszthetőbb vagy nem alaplapot is tud venni majd újat ha fejleszteni szeretne ráadásul i5öt én nem raknék egy h110es lapba
Nekem az általad adott konfig jobban tetszik,habár nem vagyok szakértő a dologban,csak karcolgatom a felszinét :)
Amúgy ha 750Ti-t majd idővel megéri lecserélni egy 950 Stirx-re vagy hasonlora?Kihajtaná a proci?
Ha kihal a DDR3 (és nyilván ki is fog, mivel az Skylake már most is elsődlegesen DDR4-et támogat és az AMD Zen valószínűleg csak azt fog), akkor kihal az FM2+ és Haswell, ezek közül előbbire 1-2 újabb processzor néha jön, utóbbira meg biztosan semmi.
#7 konfigjával jársz a legjobban.
750 Ti-t semmi értelme 950-re cserélni, minimum egy GTX 960/R9 380(X), amire érdemes lenne idővel cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!