Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB adatkábel tölti a fényképe...

USB adatkábel tölti a fényképezőgépet?

Figyelt kérdés
Van egy régi (2007)-es Panasonic fényképezőm, amiben nem elem van, hanem egy lumix 4,7 voltos 1000 mA-es li-ion akkumulátor. Sajnos mivel elég régi nem találtam hozzá Magyarországon töltő adaptert. Ez így szerintetek töltheti ha rákötöm a gépre?

2016. ápr. 30. 17:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Mostanában már vannak gépek, amik USB-n töltik az akksit, de akkoriban ez nem igazán volt divat, nem hiszem, hogy működik - viszont nincs veszteni valód, ha kipróbálod.

Szerintem a gép/akku típusa alapján tudsz rendelni Ebayen utángyártott töltőt (vagy akár eredetit is), de szerintem a Panasonic márkakereskedések vagy szerviz biztosan tart, vagy tud rendelni hozzá eredeti töltőt.

Mediamarkt és hasonló boltok szoktak tartani Hama vagy más gyártmányú töltőket, amik sok féle akku típust képesek tölteni, szerintem azok közt is van olyan, ami tudja ezt az akkut tölteni.

2016. máj. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!