Gyurto kérdése:
Hogy kell elővarázsolni a "Preferred graphics processor" opciót az nvidia control panelben?
Figyelt kérdés
Már vagy egy napja kutakodok a neten de semmi használhatót nem tudom miért nincs ott és és sehogy se tudtam előhozni.2016. ápr. 26. 20:46
2/10 A kérdező kommentje:
Arra már én is régen rájöttem de ott nincsen egyszerűen a második lépés szinte teljesen kimaradt.
2016. ápr. 26. 21:02
3/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Megpróbálom:
1) nincs feltelepítve a második videókártyád drivere (kétlem)
2) nincs is második vga-d és olyan dolgokat keresel ami neked nincs is.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem kizárt hogy az opció nem létezik de akkor nem tudom hogy udnám megértetni a programmal hogy ne azt sz*r integrált cuccot használja.
2016. ápr. 26. 21:25
7/10 anonim válasza:
1) ha laptopod van és minden driver fent van, tuti felajánlja a 2. lehetőséget
2) ha pc és a monitor kábele az nvidia kártyába van dugva, akkor biztosan azt használja, semmi kétség.
Ha egy program mást közöl, az még nem azt jelenti, hogy igaza is van.
8/10 A kérdező kommentje:
Asztali gépem van és ez a játék azaz a Cities Skylines egy speciális eset mivel nem csak azt közli hogy nem azt használja hanem érezhető is a játékon elég durván. (GTX 660 Ti-m van) Több helyen láttam a problémát de nem tudnak rá megoldást, pontosabban az lenne a megoldás hogy itt átállítom de mivel itt nincs azaz opció így nem tudom megtenni ezt és erre a problémára nem találtam megoldást.
2016. ápr. 26. 21:31
9/10 anonim válasza:
Azt tudja csak használni amelyikre rádugod, ha a VGA adja a monitornak a jelet, akkor a VGA-t használja, ha az alaplap, akkor az IGP-t és a rendszermemóriát használja. A windowson csak egy grafikus felület / 'asztalkezelő' tud futni, tehát vagy ezzel vagy azzal megy minden.
10/10 anonim válasza:
Szerintem rossz helyre dugtad a kábelt a gépbe... ne az alaplapba dugd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!