Számítógép 150ezerből?
Azt nem tudom láttad-e, de rendkívül jó használt számítógépeket lehet kapni az általad jelzett ár töredékéért.
Netezésre, csak úgy játékre, no meg filmet nézni nem kell a legeslegújabb gép.
PErsze ha csak úgy sok pénzt akarsz elsz.rni, hajár.
De akkor sem úszod meg, hogy SPECIFIKÁLD, mit is akarsz.
pcx geposszerako.
amit vegyel figyelembe: game debate-en lecsekkolod a videokartyat, hogy melyik jatekot milyen felbontason akarod futtatni. egesz korrektul leirjak.
processzorbol ha izmosat akarsz olcson akkor egy amd fx vagy intel i3 korul kellene keresned. memoriabol 4 giga es 1600Mhz ala ne menj. de ha uj jatekokkal nem jatszol, akkor egy amd a10es proci egesz elvezhetoen visz majd unreal engine 3mas jatekokat, pl mass effect. egy ssd-t vegyel amire a rendszert es a kisebb programokat telepited, es egy pl 1 terras hagyomanyos merevlemezt amin a tobbi cuccodd, kepek videok vannak. nekem samsung evo 850 basic van par honapja, semmi bajom nem volt eddig. gyors mint a villam!
ha komoly videokartyat akaraz akkor nezd meg hogy belefer e majd a hazba, es a game debate hany wattos tapot javasol! 65w procihoz meg low profile 65w kartyahoz 400w altalaban eleg. amugy a jatekra jo kartyak 50nel kezdodnek... nekem r7 250em van, skyrim 1280x1024en egesz magas beallitasokkal jatszhato. vsync elsimitas stb.
nem egyszeru tema!
új gép :
gépösszeszereléssel együtt 140k.
bocsi ha fura a kép,de két monitorom van.
esetleg ha valaki tud intelest hasonló árba,hajrá.
Összedobtam én is egyet:
Ez így 138000 összeszereléssel. Viszont ezt nagyon fejleszteni nem lehet. A mostani játékokra kompromisszumokkal alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!