Hogy tudom megállapítani, melyik videokártyát használja a laptopom?
Figyelt kérdés
Egy Acer Aspire E5 laptopom van, benne egy i7-5500U és egy GeForce 940M videokártya. Hogy tudom eldönteni, melyiket használja a gép jelenleg (Win 8.1 alatt)? Azt esetleg el tudom érni valahogy, hogy videók nézésekor és netezéskor az integráltat használja, játékoknál és videovágásnál azonban automatikusan átkapcsoljon a dedikáltra?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. ápr. 24. 13:16
1/3 3 napos mákos lecsó válasza:
A GeForce kártya automatikusan használtban van ha felraktad a driverét.
Szerintem nem lehet megoldani azt amit mondasz.
2/3 anonim válasza:
Hát ezt csinálja, az alap dolgokhoz amihez elég az IGP oda azt használja, ha pedig megterheled akkor átkapcsol a 940M-re.
De amúgy a driverben kell beállítani, hogy mikor használja a dedikáltat és mikor az integráltat.
3/3 A kérdező kommentje:
Ha alapjáraton IGP-vel jár, és csak terheléskor kapcsol át, akkor ez nekem így tökéletesen van, köszönöm szépen!
2016. ápr. 24. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!