Kinek milyen Xeon van LGA775-ös lapba?
Figyelt kérdés
Nekem AsRock G41M-VS3 R2.0 lapba Xeon E5450 van 2x2GB 1333Mhz DDR3 memóriával.
Kérdésem még az lenne hogy ezzel a lappal mehetek 3GHz fölé (nem tuninggal mivelhogy ezt a lapot nem arra tervezték, hanem másik Xeon processzorral)?
2016. ápr. 24. 12:22
1/2 anonim válasza:
Én nem nagyon próbálkoznék, ez a Xeon a 775 nagykutya, a Q9650-el van egy ligában. Ráadásul 80 W TDP-vel.
Ha ez stabilan müxik, én hagynám, nem éri meg cserélni. Ezek a Harpertown Xeonok, az X5460-tól felfele, már 120, 150 W TDP értékekkel bírnak, szerintem nem hozna annyi pluszt. Az meg, hogy egy mezei G41M chipseten működne e...ez is lutri. A legnagyobb Xeon is 400 Mhz-el (3,4) gyorsabb, de legalább jó sokat zabál :)
2/2 A kérdező kommentje:
Stabilan működik, nincs vele baj. Csak hogy érdemes-e cseréni nagyobbra azon gondolkodtam. 120 wattos X5450 is ment benne :)
2016. ápr. 26. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!