Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mivel tudok a Photoshop-ban...

Mivel tudok a Photoshop-ban (vagy más képszerkesztő programban) rajzolni?

Figyelt kérdés
Láttam már drawpadokat, de egyik sem tűnt olyan jól kalibráltnak amivel úgy tudnának az emberek rajzolni, ahogy a valóságban papírra.

2016. ápr. 23. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Pedig pont digitalizáló táblákkal lehet egyszerűen rajzolni. Természetesen nem lesz olyan, mintha papírra rajzolnál, de sok gyakorlással könnyen el lehet sajátítani a használatát.

Rajzolásra pedig nem Photoshopot ajánlok, különösen akkor nem, ha kezdő vagy. Paint Tool SAI a legközkedveltebb, egyszerű a kezelőfelülete, én a mai napig azt használom.

2016. ápr. 23. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:

En nemreg kezdtem Photoshopban rajzolni digitalizalo tablaval, es szerintem kiralyabb, mintha papirra rajzolnal, legalabbis most nagyon elvezem. De ha papirra rajzolt hatasu rajzot szeretnel, miert akarod eleve PSben rajzolni? Rajzold meg papiron es scanneld be.

A Photoshop sem olyan rettento bonyolult, csak idot kell raszanni, es nyomkodni egy kicsit.

2016. ápr. 24. 10:28
 3/3 A kérdező kommentje:

A kalibráció miatt írtam a papírt.

Igazából PS ismereteim vannak, viszont most kicsit ódzkodok attól, hogy beruházzak egy ilyen táblára.

2016. ápr. 24. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!