Automatikusan váltakozik a fényerő a monitoromon, mi lehet a baj?
Ezt az okos képernyőgyártók találták ki, hogy alkalmazkodó fényerő. Elvileg azért van, hogy növelje a kontraszt hatást, illetve, hogy sötét részeknél a fekete, az tényleg majdnem fekete legyen, és ne szürkés.
Első sorban én valahol a monitor menüjében próbálnék keresgélni, hogy hol lehet kikapcsolni.
Esetleg ha telepítettél a gépedre valami monitoroddal kapcsolatos egyedi szoftvert, akkor meg abban.
Igen, de hát mikor jönne elő, ha akkor nem?
Pont ez a lényege, és én se villódzásra gondoltam.
Szóval hja, keresd meg a monitorod menüjében, hogy hol lehet kikapcsolni...
Az én monitorom is ilyen. Nekem is Samsung-om van 24 colos. Ez az úgynevezett Dinamikus kontraszt beállítás. Ezt állítsd át másik módra a következőképp:
Megnyitod a menüt--> KÉP--> És ahol megtalálod, hogy Dinamikus kontraszt, ott átállítod pl. Játék módba, ha játszol, ilyenkor kicsit nagyobb fényerővel működik minden helyzetben és elég jól használható. Sőt egyedileg is lehet konfigurálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!