Jó lenne ez a konfig, illetve milyen hűtőt?
Jövő hét elején rendelek új PC-t, viszont processzorhűtőt sehogy sem sikerül választani, pedig már nem igen van sok időm rendelésig.
Intel I7 6700k
Gigabyte GA-Z170X-UD3
Hyper X Fury 2400/CL15 4*8GB
( Esetleg 2133/CL14 jobb lenne? Árban ugyanaz )
A konfig többi része már megvan. ( Thermaltake 750W táp, Radeon HD7950 Vapor-X Boost, 64GB Kingston SSD, 250 és 1500GB HDD-k )
Hűtésre az összeg amit rá szánnék 20.000Ft.
Az a baj a legtöbb hűtő amit néztem mind majdnem egy kg volt, és még régebben olvastam, hogy az 1151-es procik nem szeretik a nehéz hűtőket, hajlamosak deformálódásra.
Igazából a legjobb valami olyan lenne ami nem hatalmas torony hűtő, hanem valami könnyebb de hatékony.
Szóba jöhet még a kompakt vízhűtés is, de azokkal még egyáltalán nem volt tapasztalatom.
Illetve még ami fontos, hogy Ipon-tól rendelném, így az ottani árak lennének a mérvadók, szeretnék mindent egyben egy csomagban rendelni.
Ha lenne esetleg tipp a konfighoz jöhet az is. Alaplap azért ez lett, mert ha a hőmérsékletek engedik némi tuningot lehet kapna a processzor, illetve ahogy néztem ennek elég jó a processzor tápellátása az árkategóriájában.
Szerintem átlag felhasználónak (játék, net, film, torrent persze csak freeware szoftverek miatt) felesleges vízhűtés. Igazából a húzást sem tudom megérteni. Pár fpsért szenved az ember és kockáztatja a garanciát stb... (persze az más ha valaki tényleg tudja mit csinál)
Egy Cm hyper 212 vagy ha jobbat keresel akkor noctuák között nezelodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!