Krisztian2 kérdése:
Magas a videókártya hőmérséklet?
Figyelt kérdés
Hellósztok, lenne egy Nvidia Geforce GTX 560 DCUII videókártyám és komoly játékoknál 77-79C és a tápból jön egy enyhe de nagyon enyhe égett szag! Ha ilyen cs1.6, gta san andreas-al játszok minden jó de ha pl CS:GO FULL graffon,Sniper elite v2 full graffon 1080p be már árasztja ezt a szagot, vajon mitől? táp 420W
2016. ápr. 21. 19:49
11/20 Lord Hidan válasza:
12/20 Lord Hidan válasza:
Jó a super flower táp bőven elviszi a konfiod
13/20 anonim válasza:
Ha kevés a táp akkor nagy terhelésnél leáll a gép. De a 350-es FSP elég lenne. Bár én azt mondom, ha teheted, inkább a Super Flowert vedd. Későbbi gépfejlesztésnél jól jöhet a nagyobb táp (na meg szerintem az 5 év garancia sem mellékes dolog).
14/20 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat akkor megpróbálkozok egy
2016. ápr. 21. 20:05
15/20 Lord Hidan válasza:
Jól jársz vele és ezen legalább van vga csati is az fsp-vel ellentétben
16/20 A kérdező kommentje:
Én vettem hozzá külön 2db 6 pines csatit mert a tápon nem volt...
2016. ápr. 21. 20:07
19/20 anonim válasza:
Jobb választás a linkelt Super Flower.
20/20 Lord Hidan válasza:
A vs nem jó ilyen gépekbe csak videókárty nélküli alsókategóriás irodai gépekbe
Maradj a super flowernél vagy ha corsair akkor a cx széria
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!