Kapas1210 kérdése:
Windows 10-en miért nem tudom beállítani a 2. képernyőm?
Figyelt kérdés
Most, ahogy a gépemre jött egy nagyszabású Win 10 frissítés, nem tudom a 2. monitoromat használni, mert nem érzékeli vmiért. Valaki tudna ötleteked adni, hogy mit csináljak?2016. ápr. 20. 09:02
1/2 anonim válasza:
Na ezért nem kell frissíteni, mert mindig van valami gebasz.
Esetleg a vga drivert nézd meg, lehet újra kell rakni.
2/2 anonim válasza:
videokártya neve? driverek fent vannak?
Nekem 2 monitorral vígan megy a gép.
Mondjuk az kérdéses hogy kötötted rá a monitorokat a gépre. mindkettő videokártya kimenetre van drótozva? Mind a kettő ugyan olyan kimenetfajtára (hdmi, d-sub, display port stb) van rakva?
Win 10-et hogy raktad fel? csak simán update-lted, vagy tiszta telepítés volt? Nekem sima update mellett voltak érdekes bugjaim, tiszta újratelepítés után mindegyik eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!