Milyen 1Gb-os ram jönne ki 3000Ft-3500Ft-ból? (többet nem akarok ramra szánni mert még videókari is kell! )
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 20:34
1/7 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen rendszerbe kell illeszteni azt a memóriát.
Jelenleg van a piacon DDR1 / DDR2 / DDR3, amiből nem mindegy, hogy mit teszel a gépbe.
Mi az alaplapod pontos márkája és típusa?
2/7 anonim válasza:
4-5k Ft-ért kapsz 8GB-osat is. szal 3-4k-ból simán tudsz venni 4GB-osat szerintem. a márka annyira nem fontos ezeknél szerintem, szinte mindegyiknek kínából jönnek az alkatrészei.
3/7 anonim válasza:
bocs, úgy néz ki fáradt vagyok, usb pendrive-ra gondoltam, nem szóltam:)
4/7 anonim válasza:
ennyi pénzért csak egy 512mb ossat birsz venni de az is 533mhz vagy lassab szóbal ez az amire szánni kell 10000ft ért van 1GB,2GB 2x1GB van esetleg 2x2GB de az nemnagyon van ennyi pénzért és a sebességét nézd mert pl nekem van 2GB ramom de mit ér ha csak 533Mhz az ideális az a 800Mhz/1333Mht persze ehez kell valami jobb alaplap is :S
5/7 A kérdező kommentje:
Jaj azt elfelejtettem, igen DDR2-es!!!!!
2010. ápr. 6. 22:23
6/7 A kérdező kommentje:
Az én alaplapom az Everest szerint 533Mhz-en tudja vinni a ramot. Csak azért kéne, mert most elég régi van benne(256Mb, 133Mhz, És ezzel elég lassú a gép...)
2010. ápr. 6. 22:26
7/7 anonim válasza:
Pech,tavaly még kb.3 rugó volt az 1GB DDR2 800MHz-es Kingmaks,most 6500.Az alatt nincs,csak véletlenül,használtan.Duplára ugrottak az árak.Hiába jöttek a DDR3-ok,nem lett olcsóbb.A PC fejlesztés drága sport,oda minden sörpénzed,és soha nem érsz a végére.P Tibor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!