Miért áll le mindig a laptopoooom?
vmi bővebb infot irjál rola!:)
milyen program használata közben áll le? milyen latptop? stb...
Nagyon összetett dologra kérdeztél rá, nagyon sok oka lehet, gondolom ezért nem tülekedünk a válaszokkal.
Olyankor áll le, amikor akkumulátorról használod?
Akkor valószínűleg gyenge a töltés, nem elég a működéshez...
Vagy olyankor is, amikor hálózatról működteted? Akkor lehet, hogy a hálózati kábel nem tudja megfelelően ellátni árammal. (Hibás trafó, törött kábel, stb.)
Olyankor is leállhat a gép, ha nem szellőzik rendesen.
(Nincs rés alatta, vagy mögötte, ahol hűtené magát.) Ez leginkább olyankor fordul elő, ha ágyon használják, és az ágytakaró rányomódik a szellőzőkre, vagy a laptop mögé csúszik valami, és elzárja a szellőző nyílást.
Vagy hibás a ventillátor, esetleg az alaplap.
Ennél többet nem tudok javasolni, én egy szervízbe vinném el. Sajátkezű szétszedését nem javaslom, nem biztos hogy sikerül az összerakás, és néhány speciális eszközre is szükséged lehet. (Hővezető paszta stb.)
Tudom, hogy ez nem volt nagy segítség, inkább csak a tisztánlátás végett írtam...
Pont ma jött remegve egy szomszédom hasonló problémával...
Energiagazdálkodásnál mi van beállítva, mert nála ez volt az oka a leállásnak... :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!