Hol tudom megnezni, hogy a D MEGHAJTON milyen adatok vannak fent? Torolni szeretnek, mert megtelt.
gondolom winfost használsz ezért sajátgép és ott kiirja h C: meghajto meg stb.
vagy start menü-->keresés: fájlnév: *.* keresés helye: D: meghajtó...
remélem tudtam segiteni:)
Nem irtam ide,de nagyon-nagyon kezdo vagyok.:)
A system storage-t megnyitottam es ott lattam,hogy a C DRIVE-n 43% szabad hely van,A D Driver-en 1 %,az F Driver pedig ures.Gondolom torolnom kellene D-rol,dolgokat.Probalkoztam torolni,de mindig a C-rol torol.
CCLEANERREL is toroltem.Mit kell csinalnom?Kulfoldon elek es nincs aki segitsen.Koszonom!!
Nincs esetleg egy CD vagy DVD a gépben, lehet, hogy az nem egy külön partíció, hanem a CD meghajtót ismeri fel D: -nek, ebben az esetben nem tudsz (és nem is kell) törölnöd róla.
Menj a start (baloldalt alul a Windows eredeti elrendezésében), két oszlop fog feljönni, a baloldali oszlopban kb középen sajátgép, a kiadott ablakban vannak a meghajtóid, partícióid. Itt keresd meg azt, ami mögé zárójelben (D:) van írva, és kattints rá kétszer. Itt van minden adat, ami az adott meghajtón, partíción van.
-Remélem elég részletes :D
Sajnos nem tudom mi az az Op rendszer.
De jo,hogy segitetek!!!!
Szoval megtalaltam, Backup Files 1-45-ig Winrar ZIP Archivum.Itt a baj, most mi a kovetkezo lepes?
Meset toltottem le a kislanyomnak(most eloszor).Ez a backup idokozonkent dolgozik,de nekem erre nincs szuksegem.
Hol tudom ezeket a fajlokat torolni?
Jelöld ki az összeset (kattints egy üres területre a jobb gombbal, de ne engedd el, és húzd az eberet úgy, hogy mindet kijelölje, vagy szerkesztés/összes kijelölése. Utána nyomj rá az egyik kijelöltre és a törlés gombra, de hatásosabb, vagy megnyomod a del gombot a billentyűzeten, a felugró ablakra OK-t nyomsz, utána pedig az asztalodon a lomtár-ra jobb egérgomb lomtár ürítése, megvárod míg végigér a csík.
Az operációs rendszer az, ami összehangolja a hardware-ket, szoftware-ket, ilyen lehet sokféle: Windows, Linux... Ezeknek természetesen különböző verzióik, disztribúcióik (Windows XP, Windows 98..., Ubuntu Linux, OpenSUSE Linux...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!